Mucosolvan v 23. týdnu těhotenství

Dobrý den, prosím o radu. Jsem ve 23. týdnu těhotenství a vzhledem k silnému suchému kašli již dva dny beru Mucosolvan sirup. Neuškodí to dítěti? Děkuji.

Odpověď odborníka:

dobrý den, mucosolvan neublíží, pokud budete dodržovat dávkování.zkuste přidat vincentku, pravidelně ji pijte, dokud budete kšlat.můžete použít i sirupy na přírodní bázi.thymomel apod.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Dokáže nervy poničit už jen mírně zvýšená glykémie?
Články: Dokáže nervy poničit už jen mírně zvýšená glykémie?
Až polovina všech diabetiků...
Klimakterium ohrožuje kvalitní spánek. Braňte se!
Články: Klimakterium ohrožuje kvalitní spánek. Braňte se!
Období klimakteria, během...
Scintigrafie plic
Články: Scintigrafie plic
Scintigrafie (scinti) plic...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Aneuryzma aorty – tichý zabiják v lidském těle
Články: Aneuryzma aorty – tichý zabiják v lidském těle
Slovo aneuryzma jste mohli...
Na bolest hlavy platí homeopatie
Články: Na bolest hlavy platí homeopatie
Bolest hlavy je jednou z...
Vraťte spánek do normálu
Články: Vraťte spánek do normálu
Každému se občas se stane...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x