Multivitamíny v těhotenství

Dobrý den. Touto cestou bych se Vás chtěla zeptat, zda můžu užívat ve 3.trimestru těhotenství šumivé tablety Multivitamín od Maxi vity s příchtutí pomeranče. Předem Vám moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den Evo, multivitamin od MAxi Vity s příchutí pomeranče není dle informací na obale vhodný pro těhotné ženy. O vhodných vitaminových preparátech se informujte v lékárně. Nejvhodnější je mít pestrou a vyváženou stravu.

Mgr. Martina Ševčíková
Mgr. Martina Ševčíková

Specializace: Nutriční poradenství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: