Musí být zánět hltanu, nebo nosohltanu provázen horečkou a bolestí při polknutí?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli zánět hltanu či nosohltanu musí být doprovázen horečkou a bolestí při polknutí. Bolí mě mírně v krku a mám trochu červené mandle :// ..měla jsem asi 14 dní rýmu, která postupně ustávala. Nyní je to třetí týden a jen občas se vysmrkám. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano, může se jednat o průvodní znaky zánětu horních cest dýchacích.

MUDr. Miroslava Frčková
MUDr. Miroslava Frčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: