Musím navštívit orl?

Dobrý den,právě jsem prodělala zánět průdušek a k tomu se přidala i rýma.Nejdříve mě začalo pobolívat pravé ucho,zalehlo mi.Další den se přidalo i to druhé.Pobolívá a zalehlo.V tom pravém ale cítím tlaky a jako kdybych tam měla vodu co nejde "vytřepat".A hlavně večer když jdu spát a je ticho tak mi v uších podle tepu hučí.Je to hrozný hluk.Je nutné navštívit ORL?Trvá to asi 4 dny.A právě to pravé ucho už prodělalo asi 3 záněty středního ucha.Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ucho Vám nejlépe prohlédne ORL lékař, který má k léčení uší také nejširší možnosti. Navíc pokud máte problémy již několik dní a nepolevují ani při léčbě rýmy (?) a ještě ke všemu jste již prodělala několik zánětů středouší, takže nejspíše bubínek není v nejlepším stavu, je jistě vhodné ORL lékaře vyhledat.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: