Mutace genu pro mthfr c677t/a1298c

Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem, mám šanci donosit miminko, pokud u mne i mažela byla prokázána mutace MTHFR C677T/A1298C v hetorozigotním stavu. Dále jsme se podrobili imunologickému vyšetření u MUDr. Ulčové, zde je prokázáno ph-inositolu v IgG, ale to prý není tak závažný problém. Otěhotněla jsem již 2x a to bez potíží ale vždy v 9tt missed AB.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, šance na donošení plodu je poměrně vysoká. Samotná mutace totiž nemusí přímo ohrožovat život plodu, pouze je ale velká šance, že se mutace přenese i na plod. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: