Muže byt moje máma 52 let těhotná..?

dobrý den mám pro vás velice komplikovaný dotaz.. moje máma je jí 52 let má už skoro 3 mesice vynechanou ms muže být jěště těhotná ..? ma lehké příznaky na těhotenství okorát tu sou háčky.. za prvé asi před rokem si nechala odstranit danu byla už stará , dokotrka jí řekla že má prý dve malé cisty a že bude skoumat jeslti se zvetšujou už je to taky díl.. jinak doktor co jí sundaval danu říkal že už má připravenou sliznici na ukončení MS muže se přesto stát že otěhotněla..?? má po třech dětech už sme všichni dospělý první mela cisařský řes velmy komplikovaný určite má spoustu srustu i po slepáku který měla taky dost komplikovaný .. muže preze všechno být těhotná nebo se spís jedná o Menopauzu..? děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

V tomto věku je gravidita spíše raritou,ale gynekologické vyšetření by rozhodně bylo na místě, již pro kontrolu oněch cyst. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Sádlo je (opět) zdravé
Články: Sádlo je (opět) zdravé
Není to poprvé, kdy vědci...
Polovina dospělých kuřáků má akné
Články: Polovina dospělých kuřáků má akné
Kromě nepěkně tmavé barvy a...
 Mají vysocí rodiče vždy vysoké děti?
Články: Mají vysocí rodiče vždy vysoké děti?
Mnohé rodiče zajímá, jak...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: