Může být reálně test opravdu již pozitivní?

Dobry den. V sobotu jsme s manželem po 8 měsících měli sex. Dřív to neslo kvůli me psychice. Začala jsem v týdnu lítat na wc a bolí mne pidbrisek. Od druhého porodu (2.5 roku) téměř nemam menstruaci tak jsem to neřešila. Včera, 5. Den po,,oplodnění,, a dnes 6. den jsem udělala 4 stejne tehu testy které mají citlivost nižší. Staci jim jen 10 jednotek hcg k ukazani. Vsechny testy jsou pozitivní. Sice jsou to slabší duchové ale takové jsem mela i u předchozích 2 tehu. Můj dotaz zni jestli je fakt možné ze už ted je těhotenství vidět. Test to bym Mammatest 10

Odpověď odborníka:

Aby jste měla jistotu udělejte si u svého lékaře krevní HCG test. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Ječné zrno
Články: Ječné zrno
Ječné zrno, hordeolum, je...
Biologická léčba – další možnost, jak léčit revmatoidní artritidu
S léky na slunce? Problematická nejsou jen antibiotika
Články: S léky na slunce? Problematická nejsou jen antibiotika
Konečně nastal čas dovolené...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
I s artrózou můžete vyšívat
Články: I s artrózou můžete vyšívat
Přinášíme několik tipů, jak...
Červená skvrna od klíštěte může ukazovat na Lymeskou borreliózu
Biologická léčba u revmatoidní artritidy: otázky a odpovědi
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Vyšetření žil
Články: Vyšetření žil
Onemocnění žil je velmi...
Záněty močových cest trápí mnohem častěji ženy
Články: Záněty močových cest trápí mnohem častěji ženy
Zánět močových cest je...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: