Může být reálně test opravdu již pozitivní?

Dobrý den,před několika minutami jsem pokládala tento dotaz - Dobry den. V sobotu jsme s manželem po 8 měsících měli sex. Dřív to neslo kvůli me psychice. Začala jsem v týdnu lítat na wc a bolí mne pidbrisek. Od druhého porodu (2.5 roku) téměř nemam menstruaci tak jsem to neřešila. Včera, 5. Den po,,oplodnění,, a dnes 6. den jsem udělala 4 stejne tehu testy které mají citlivost nižší. Staci jim jen 10 jednotek hcg k ukazani. Vsechny testy jsou pozitivní. Sice jsou to slabší duchové ale takové jsem mela i u předchozích 2 tehu. Můj dotaz zni jestli je fakt možné ze už ted je těhotenství vidět. Test to bym Mammatest 10 Dostala jsem již odpověd, že mám pro jistotu navštívit lékaře, který provede krevní test. Mn by ale spíš zajímalo, zda je opravdu možné, že test takto brzy pozná těhotenství. Dnes by to byl 6. den po styku. Lékař kvuli krvi mne objednal až na příští pátek, jsem hrozně nervozní :) Je šance,že výsledek by už ukázal digitální test,který je přesnější? Nemohu spočítat případný příchod MS,jelikož ji téměř nemám. Děkuji za odpověd a omlouvám se za další dotaz

Odpověď odborníka:

Ne nemůže to poznat. Jde-li o těhotenství, je předchozího měsíce, měsíců. Slabě pozitivní neexistuje, máte to na testu napsané, samozřejmě, že později se může těhotenství prokázat, ale to je pravděpodobnosti, která minimálně 50/50

MUDr. Petr Lidák
MUDr. Petr Lidák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Panochova nemonice Turnov

Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: