Může být těhotná?

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat na jednu opravdu důležitou věc. Je mi 16 let a smojí přítelkyní, který je 15 jsme měli nechránněný pohlavní styk. Došlo k ejakulaci, ale stihl jsem můj penis vyndat a měl jsem to v trenkách. Po takové hodince jsme na to chtěli jít znova, ale báli jsme se, když jsem ejakuloval předtim, že by jsem mohl mít na svém penisu nějaké spermie. Tak jsme si vzali kondom, no a po chvilce sexu se kondom roztrhl. Tak jsme pak oba měli strach jestli se tam třeba nedostali ty "staré" spermie, pokud tam nějaké byly, ale neejakuoval jsem při tom druhém sexu. Nevim jestli je to možné, že by spermie, které jsem vypustil předtim, tak by mohli být "zralé" na to aby přítelkyně otěhotněla, když jsme to dělali až další hodinu. Dítě rozhodně nechceme a hrozně se bojíme, děkuji moc za odpověď

Odpověď odborníka:

Ano, teoreticky je to možné. Doporučuju navštívit gynekologa a pouvažovat o pravidelně užívané antikoncepci. Je to menší potíž než nechtěné těhotenství a nebo dokonce umělépřerušení těhotenství. Dr. Borovanský

MUDr. Vladislav Borovanský
MUDr. Vladislav Borovanský

Specializace: Psychiatrie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x