Může být toho známkou hiv?

Dobrý den, včera se mi na noze objevila asi 5mm skvrna tmavě fialové barvy. Nepálí, nesvědí, není napuchlá, spíše vypadá jako modřina. Mohlo by se jednat o HIV? Anální sex jsem provozoval pouze jednou, a to aktivně za použití kondomu, neejakuloval jsem. Stalo se to před 7 měsíci. Žádné horečky, průjmy ani zvracení u mě neproběhly od té doby.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vydržte, jak se bude stav vyvíjet, a na venerologii si můžete udělat testy na HIV, pokud se bojíte. S pozdravem

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: