Muze jit o rs

Dobry den, je mi 30 let a me problemy trvaji dva roky. Neustale se mi stridaji s obdobim klidu. Nejprve to bylo brneni prave ruky a tuhnuti prave nohy. Vraci se mi uz jen brneni ruky. Casto mam prujmy a paleni oci. Ted se mi pridala retence moci. Musim tlacit abych moc vyprazdnila. Boli me klouby a byvam unavena. Z toho vseho asi trpi uzkosti, nekdy jsen dusna. Prijdu si jak hypochondr. Mohlo by jit o RS? Loni jsem byla na MR - bez nalezu. Krev v poradku. Uz nevim na koho se obratit. Mam si vyzadat lumbalni punkci? Je MR na diagnozu RS spolehliva? Dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doporučuji stav konzultovat s Vaším praktickým lékařem a stanovit diagnosu dle diferenciální diagnostiky.

prim. MUDr. Jarmila Zipserová
prim. MUDr. Jarmila Zipserová

Specializace: Rehabilitace (fyziatrie, balneologie a léčebná rehabilitace)
Pracoviště: Neurorehabilitační klinika AXON Praha,
Městská poliklinika Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: