Může jít o syfilis?

Na penisu se mi objevila vyrážka vypadalo to jako akné byla větší a když jsem se sprchoval tak pod horkou vodou praskla a vytekl z ní hnis, pak jsem si všiml druhou (zelený kroužek) a nejsem si jist ale příznaky jsou podobné jako u té první . Bojím se že by to mohlo být vážné a nechci s tím jít k lékaři dokud si nebudu úplně jistý. Natíral jsem si to Framykoinem.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, mohlo by se jednat o zánět mazových žláz něco jako akné. Syfilis se projevuje jinak. Bylo by vhodné navštívit praktického nebo kožního lékaře, který vám může předepsat roztok s antibiotikem. LRJ

MUDr. Lucie Růžičková Jarešová
MUDr. Lucie Růžičková Jarešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: L - DermaMedEst s.r.o

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kolonoskopie se nemusíte bát
Články: Kolonoskopie se nemusíte bát
Poslal Vás lékař na...
Karpalní tunel
Články: Karpalní tunel
Bolest v oblasti zápěstí...
Život naplno s artritidou? Vyvarujte se šesti základních chyb!
Články: Život naplno s artritidou? Vyvarujte se šesti základních chyb!
Žít kvalitně s revmatoidní...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Nemoci nehtů (1. díl)
Články: Nemoci nehtů (1. díl)
Poruchy a onemocnění nehtů...
Díky pravidelnému dárcovství krve zjistili panu Jaroslavovi rakovinu včas
Trpíte plynatostí? Příčinou může být alergie
Články: Trpíte plynatostí? Příčinou může být alergie
Nadýmání a plynatost. Dvě...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: