Muže mit letrox vliv na menstruaci?

DOBRY DEN PAN DOKTOR MI ZVIŠIL DAVKU LETROXU A MĚ SE NEDOSTAVILA MENSTRUACE PŘES TYDEN UŽ MĚLA JSEM JI PRAVIDELNOU?MUŽE TO MIT VLIV ?BRALA JSEM 5X TYDNĚ JEDEN RÁNO A TEDKA BERU 7X TYDNĚ 1 LETROX , MAM NITRODĚLOŽNI TĚLISTKO TAK BYCH TĚHOTENSTVI NEPŘEDPOKLADALA ? DĚKUJI ZA ODPOVĚD

Odpověď odborníka:

Dobrý den, je spíše nepravděpodobné, že by se po malém zvýšení dávky levothyroxinu nedostavila menses. Nevím, jaké máte nitroděložní tělísko, ale cílem některých z nich je právě to, aby ženy nemenstruovali. Nemůže být důvod tam? Hezký den

MUDr. Martina Rosická, PhD.
MUDr. Martina Rosická, PhD.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: ENDOCARE s.r.o. (Endokrinologie a obezitologie)

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Chraňte si své klouby a zůstaňte soběstační
Články: Chraňte si své klouby a zůstaňte soběstační
Pokud vás trápí revmatoidní...
Klimakterium ohrožuje kvalitní spánek. Braňte se!
Články: Klimakterium ohrožuje kvalitní spánek. Braňte se!
Období klimakteria, během...
Dopřejte svým nohám dostatečnou péči
Články: Dopřejte svým nohám dostatečnou péči
Myslete na své zdraví...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Australští vědci objevili lék na lupénku
Články: Australští vědci objevili lék na lupénku
Velký poprask mezi kožními...
Opalování během těhotenství: pouze občas a s rozumem
Články: Opalování během těhotenství: pouze občas a s rozumem
Přestože si řada z nás...
Biologická léčba míří přesně na nemoc
Články: Biologická léčba míří přesně na nemoc
O biologické léčbě a o...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: