Může na slunce při užívání amoksiklavu?

Dobrý den dceři paní doktorka předepsala Amoksiklav sirup,má podezření na boreliozu. Teploty nemá jen kruhový flek na boku skoro pod podpažím klíště neměla spíš jí něco štíplo. Zapoměla jsem se zeptat zda můžeme ven na slunce. Dcera se cítí zdravě venku je hezky a tak pokud to není nutné nechci ji držet zbytečně doma.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, na sluníčko můžete (užívání Amoksiklavu tomu nevadí) ,ale obecně užívání antibiotik je zvýšenou zátěží pro organismus a sluneční záření také, takže je vhodné se sluncem a s fyzickou zátěží to nepřehánět a minimálně kůži se štípancem před sluncem chránit.

 
Líbí se vám odpověď?
+8 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x