Může otěhotnět?

Dobrý den, chtěj jsem se zeptat, trpím preejakulátem když se mi začne topořit někdy to trvá déle někdy krátce(ten preejakulát), chtěl jsem se zeptat, do teď jsem měl sex jen s kondomem ale teď mě má čekat sex bez kondomu ale ta slečna bere prášky(antikoncepci) tak by mi zajímalo když budem souložit bez ochrany a ona užívá antikoncepci, tak když bude ten preejakulát sem tam kapat do ni nebo prostě ten preejakulát jestli může otěhotnět z něho i když bere antikoncepci? :) (té preejakulace jsou tak 3-6 kapek :) ) děkuji předem ta odpověď

Odpověď odborníka:

Pokud partnerka bere antikoncepci a neudělá chybu v užívání ke graviditě by dojít nemělo. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: