Muže ovlivnit pervitin test hiv a žloutenky

Dobrý den, Nedávno jsem podstoupil odběry krve na testy HIV a žloutenky. Odbery byli necekane stalo se tak po moznem kontaktu pokousanim Asi 12 hodin před odběry jsem uzil pervitin a take minimální množství thc. Můj dotaz spočívá v tom zdali a jakym způsobem muže přítomnost těchto látek v krvi ovlivnit výsledky těchto testů. Předem děkuji za odpověď :)

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Tomáši. Požití omamných a psychotropních látek tyto testy neovlivní. Ovlivní ale Váš dlouhodobý zdravotní stav. Hezký den.

MUDr. Hana Černá
MUDr. Hana Černá

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Dětské oddělení Pardubické krajské nemocnice, a.s.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: