Může se jednat o mykózu nebo něco jiného?

Dobrý den, zhruba týden zpět jsem měl poměrně náročný sex po kterém mi začaly problémy. JIž v minulosti jsem měl párkrát náběh na mykózu ovšem vždy jsem nějakou dobu používal canesten a svědění a načervenalá pokožka zmizely do pár dnů. Nyní ovšem zhruba po týdnu mám větší problémy, na stranách předkožky mám jakési červené ohraničené vyrážky, pár dní používám canesten a bepanthen ovšem bez výsledku, přijde mi že situace je pořád stejná nebo se minimálně léči velice pomalu. Hodlám navštívit v nejbližších dnech kožního lékaře, přesto bych byl vděčný za názor. Jsem z toho poměrně vyděšený žádný takový kožní problém takového rozsahu jsem neměl. (přikládám fotku, na fotce ještě zbytky mastičky) Díky

Odpověď odborníka:

Dobrý den- doporučila bych neexperimentovat a vydat se co nejdříve na dermatovenerologii. Teorie Vám nepomůže, zbytečně se prodlužuje prostor pro "katastrofické" nápady..Moc držím palce!!

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: