Může se jednat o syfilis?

Dobrý den už delší dobu mě trápí otoky pravého pysku..a k tomu Ešte malé vředy v oblasti genitálie. Vřed jsem zkoušela propichnout chvili tekla bila tekutina potom jenom průhledná tekutina a krev..mužů se zeptat jestli se nejedná o syfilis ??

Odpověď odborníka:

Mohlo by se jednat o kondylom z fotografie těžko soudit rozhodně jej nepropichujte ani nemačkejte o syfilis se jednat nebude ale vyšetření je nutné. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: