Muze se jednat o syfilis?

Dobry den, objevil se mi na stydkem pysku vred, který bolel, asi po 5 dnech jsem si ho vymackla a uplne zmizel. Poté se mi objevila na obličeji vyrážka-2 týdny po zmizení vredu. Muze se jednat o syfilis?? Dekuji za odpověď ...

Odpověď odborníka:

Není to příliš pravděpodobné, vřed v I stadiu se hojí 2-3 týdny a nástup vyrážky je za delší dobu,ale diagnoza se po netu spolehlivě stanovit nedá,pro jistotu zajděte na kožní oddělení. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: