Může to být alergie?

Dobrý den...Dnes asi ve 4:30 ráno sem se probudil se šíleným záchvatem kašle a dušnosti (vůbec sem nemohl dýchat, strašně sem sýpal a lapal po dechu) Normálně na tyto záchvaty používám Ventolin Inhaler, ale dnes mi vyjímečně vůbec nepomohl:-( tak sem v 5ráno šel ven se nadýchat čerstvého vzduchu protože už mě z toho neustáleho kašlání bolelo na hrudi, postupne se to začlo zlepšovat a kašel někdy okolo půl sedmý ustal...Tak sem mohl jít konečně domů.. pak sem s tím šel k doktorovi, ten mě poslechl a řekl mi, že na poslech sem v pořádku a že to bude asi alergie a tak mi předepsal Zyrtec...Je možný, že alergie může vyvolat takto silný a dlouhý záchvat? A nemůže to mít nějakou souvislost s tím že sem předevčírem přestal úplně kouřit (kouřil sem asi 6let krabičku denně, je mi 22let)??? děkuji předem za odpověď Milan a přeji příjemný den:-)

Odpověď odborníka:

Dobrý den, s odvykáním kouření by to souvislost mít nemělo. Spíše se opravdu jednalo o alergickou reakci. Doporučoval bych proto držet se rad lékaře a v případě nových obtíží ho znovu kontaktovat. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: