Může to být borelióza?

Dobrý večer.prosím potřebuji poradit,před dvouma měsícemi jsem měla klíště. Žádný flek se mi neudělal. Po 4.dnes jsem měla příznaky chřipky . A pak dva měsíce se nic nedělo. Ale,teď před 14.dnema jsem se ráno probudila a točil se semnou celí svět , zvracela jsem bylo to hrozné. Sestra mi zavolala záchranou službu. V nemocni mi uděla aCT hlavy a nic nenašli. Domů mě poslali s práškama a stím že,jeto závrať . Vlastně mi dali kapačku která mi nezabrala. Stále mám motání hlavy můj stav je jak opitej člověk.nemůžu se nic soustředit a dost zapomínám. Můj obvodní lékař mě poslal do laboratoře na krev na Boreliózu. Jen,že výsledky jsou negativní. Prosím co mám dělat dál? Nemůžu ani ven. Venku jeto pro mě ještě horší. Mám dvě malé děti o které se momentálně nemůžu sama postarat vlastně se nemůžu starat ted o nic. Nevím co už mám dělat. Prosím o radu. Moc děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, závratě mohou mít celou řadu příčin. Pokud trvají, bylo by asi vhodné vyšetření ORL - i postižení vnitřního ucha může působit závratě. Pokud toto bude vyloučeno, asi by se k Vašemu problému měl znovu vyjádřit neurolog. Je-li serologie na borrelie negativní, nejspíše se o borreliosu nejedná.

MUDr. Magdaléna Hlavačková
MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: neurologická ambulance Uherský Brod

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: