Může to být pohlavní nemoc?

Dobrý večer, nedávno jsem Vám psala o malých červených pupíncích, které se mi objevily na přirození den po holení,po pohlavním styku. Ty nebyly nijak bolestivé a odezněly, ale zůstala po nich bílá vysušená kůže. Občas se mi ještě nějaký objevil, ale druhý den už byl v pořádku. Nechávám si dorůst ochlupení a dnes jsem zpozorovala nahoře v ochlupení pupen, který by se dal přirovnat ke komářímu štípnutí. Je velice bolestivý. Před několika dny se mi podobný objevil i v místě , kde jsou kalhotky na tříslech. Nepřikládala jsem tomu velký význam a nevšímala si toho, až do dneška. Možná to je způsobené množstvím sladkého, které jím, ale mám velký strach z pohlavní nemoci. Přítel žádné problémy ani příznaky nemá a kromě mé HA se nijak nechráníme. Může to být něco vážného? Moc Vám děkuji.

Odpověď odborníka:

Sladké ani pohlavní nemoc nebudou na vině,bude se jednat o zánětlivou záležitost s největší pravděpodobností, zajděte na kožní oddělení k nasazení léčby. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: