Může to být rakovina?

Dobrý den,již 3/4 roku mám pocit boule v levé části krku.Na endo)yvšetření hadicí v krku),nenašli nic,na sonu nějaký uzlík cca 3 mm.Nikdo mi nevysvětlil o co jde,ale prý to nemohu ani cítit-já mám pocit,že mám kámen v krku.Posledních 14 dní se ještě přidal pocit oteklého jazyka,jazyk mám úplně žlutě povleklý,pocit sucha pořád žízně.Na krčním se mi akorát vysmáli,že to cítit nemohu a jestli prý nemám roztroušenou sklerozu.Už se mi s tím opravdu nikam nechce,koukají na mě jak na blázna,co si vše vymýšlí.Můžete mi prosim poradit a co by to mohlo být?Děkuji Monika

Odpověď odborníka:

Povleklý jazyk, pocit sucha a žízně určitě s roztroušenou sklerózou nesouvisí. Tyto příznaky by se spíše objevily u cukrovky a jiných nemocí. Útvar v krku máte pečlivě vyšetřený, takže si myslím, že z tohoto hlediska můžete být v klidu.

MUDr. Sylvie Richterová
MUDr. Sylvie Richterová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: