Může to být těhotenství?

Dobrý den, měla bych na Vás otázku. S manželem se snažíme o dítě už přes rok. Moje poslední menstruace byla 15. září 2013 Těhotenský test jsem si dělala v pátek 18. října 2013 ale byl negativní. Jiné problémy nemám. Dnes jsem navštívala gynekoložku (žádný problém nenašla) ale ani nemůže potvrdit těhotenství. Prý mám děložní sliznici krásně vysokou, u vaječníků spoustu folikulů a jeden že je vidět co neprasknul (tak nějak mi to popsala, ale nevím jestli jsem to popsala správně) Mám jít na odběry krve na hladinu prolaktinu a hcg. Chtěla jsem se zeptat jestli si myslíte že by to mohlo značit těhotenství či nikoli. Jestli se to dá poznat už teď. Abych byla klidnější než budu vědět jak dopadnou výsledky. Moc Vám děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Do značné míry záleží na citlivosti testu, pro jistotu jej zopakujte za týden,bude li negativní o graviditu se jednat nebude.Na ultrazvuku je spolehlivě rozpoznatelná gravidita v 5 týdnu Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: