Může vynechat ms po zánětu močového měchýře?

V průběhu dovomené jsem brala prášky na oddálení menstruace cca po druhém se dostavilo pálení při čůrání a nakonec se dostavil zánět, kterej byl doprovázenej krví, zánět jsem vyléčila asi do 4 nebo 5 dnů. Po 14 dnech jsem přestala brát prášky na oddálení a už je to týden co se nedostavila MS, je možné že to ovlivnil zánět?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, při užívání Norethisteronu na oddálení menses, je vždy nutné počítat, že se může cyklus na přechodnou dobu znepravidelnit. V každém případě bych doporučoval kontrolu o Vašeho gynekologa.

MUDr. Jakub Vykouk
MUDr. Jakub Vykouk

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Soukromá gynekologická ambulance Buštěhrad

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: