Může vzniknout astma po léku proti astmatu?

dobrý den chtěl bych se zeptat co se mi muže něco stat když jen tak použivam lek pro astmatiky (berodual n). nejsem astmatiky . muzu mit po tom astma nebo něco jineho prosíl bych rychlou odpověď .

Odpověď odborníka:

Dobrý den, záleží, proč máte přípravek předepsaný. Astma určitě nezpůsobí, ale pokud byste ho užíval "jen tak", tj.bezdůvodně (???), významně se zvyšuje riziko výskytu nežádoucích účinků (bolesti hlavy, zrychlení srdeční frekvence, třes, bušení srdce atd.).

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: