Muzete mi poradit jak brat ty vitaminy aby byli ucine pro moje telo dekuji

dobry den pane doktore.Jsem po revizi po zamklem tehotenstvi uz po 3.Pry se to nemusi opakovat ale i muze?Vsledtky z geneteiky jsou vse v poradtku a ostani vystreni take ok a pritel take je v poradtku!!!!Pry by bylo lepsi nasadit vitaminy pro tehotne a kojici matky GS mamavit a kyselinu listouvou zvissit jak ty leky mam bradt aby pomohli 3mesice pouzivat pred otehotnenim a rok pockat nanm odporucuje lekar dekuji i za vas nazor dekuji muzte to mit vliv na tehotenstvi ze jjsem pred rokem oprodelala infekci mocovyc cest na to moje tehostenstvi dekuji velice

Odpověď odborníka:

Rok stará infekce močových cest na to jistě vliv nemá, vitaminy jsou nejlepší v přírodní formě,co se týče komerčních přípravků,nejlépe vám poradí v lékarně,je jich na trhu nepřeberné množství,kyselina listová je jistě velmi důležitá. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kouření cigaret ničí sexuální život mladých mužů
Články: Kouření cigaret ničí sexuální život mladých mužů
Zeptáte-li se muže kuřáka...
Sexuální zdraví ženy
Články: Sexuální zdraví ženy
Mnohdy se pod pojem...
Hemoroidy
Články: Hemoroidy
Hemoroidy, žilní městky...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Články: "Parfémová vyrážka" aneb Z čeho to mám?
Někomu čerstvě zakoupený...
Kouříte? Pak možná nebudete mluvit!
Články: Kouříte? Pak možná nebudete mluvit!
Se zapálenou cigaretou má...
Kouření dýmky přináší podobné riziko jako kouření doutníku
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: