Muži a rakovina děložního čípku

Dobrý den, ráda bych se zeptala na to, jak se jako přenašeči mají muži vypořádat s virem HPV. U mě gynekoložka našla začátky a zkoušela jsem brát INDOL-IN, který, jak se zdá nezabral. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

U mužů nezpůsobuje HPV žádné závažné riziko nijak se neléčí.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
? hpv u mužů nemá na jeho zdraví žádný vliv a neleci de | Od: alexa | 1.12.2015 18:12
MUDr. Eva Dogosi? Neprotirecite si tak náhodou s
některými gynekology ve vašich diskuzích? Pro muže
neexistuje žádné riziko při nákaze HPV a nijak se neleci?
Přečtěte si tedy názory Vašich kolegu na této stránce k
tématu.
Dost koukám!
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x