Můžou antibiotika opozdit menstruaci

dobrý den dne 2.10 jsem dostala na nemoc antibi duomox 1000, 7,10 jsem měla dostat menstruaci a dodnes se nedostavila, je možné takové opoždění, těhu test jsem si dělala 4 krát a je negativní

Odpověď odborníka:

Antibiotika by zpoždění cyklu dělat neměla,bude se jednat spíše o hormonální záležitost, pokud máte opakovaně gravitest negativní vyčkejte a kdyby se nedostavily ani další menses zajděte na gynekologii. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: