Můžou globule s framykoinem poškodit kondom?

Dobrý den, na gynekologii mi byl zjištěn steptokok agalactiae. Byly mi předepsány globule, které si mám nechat připravit v lékárně. Globule jsou tohoto složení: framycoin 0,5 ; Natrii tetraborici 0,25 ; Glycerini 1,0 ; Aq. Destil. 1,7 ; Gelatinae anim. 0,5 . Chtěla bych se zeptat, zda nějaká složka těchto globulí může poškodit kondom? Protože antikoncepci neberu a chráníme se s přítelem kondomem. Příznaky nějakého zánětu nepociťuji.Děkuji.

Odpověď odborníka:

Kondom by těmito globulemi neměl být nijak poškozen. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x