Můžu být homosexual?

Dobrý den paní doktorko. Vím , že toto asi není zrovna dotaz , který by měl směřovat na vás, ale přesto se vás na to musím zeptat. Vždy mě vzrušovalo heterosexuální porno. A vždy jsem měl při něm erekci. Je pravda , že se mi hodně líbí kluci a holky mi nic moc neříkají , asi proto že jsem ještě z žádnou nechodil . Je mi 16 let asi když mi bylo 7 let tak jsem měl kamarádku , se kterou jsem chodil pořád ven a si po půl roce mi řekla jestli nezkusíme sex . Dělali jsme to v lese ale protože jsem byl ještě malí , tak jsem neměl erekci , ani ejakulát, takže to byly spíš jen takové pohyby. Ona se potom odstěhovala a ten den kdy jsme zkusili ten experiment se mi vryl do paměti představuju si ho při onanii a úplně přesně vím co tehdy měla oblečeného na sobě i co mi při tom říkala. Nebo si představuju sex se spolužačkou, která se mi sice moc nelíbí , ale při představě sexu sní mám erekci tak do 2 minut.a teď k těm klukům . Dost často se mi stává , že jdu po ulici , nebo po škole a líbí se mi nějaký kluk, ale když zkouším třeba nad fotkou kde je vyfocený onanovat , tak nemám skoro vůbec erekci nebo až tak po 6 minutách a to velmi slabou. Nebo když si zkouším představit sex s tým klukem , tak taky nemám skoro žádnou erekci. Ale když si představuju sex s holkou tak erekci vždy dostanu a představuju si jak jí vyslékám a to i přes to , že se mi moc nelíbí. Paní doktorko poraďte můžu být homosexual podle toho co jsem vám tu napsal. Já doufám že ne. Ale ta myšlenka mě hrozně trápí a pořád na to musím myslet azačínám mít problém s erekcí i při pomyšlení sexu s tou spolužačkou. Ta myšlenka homosexuality je hrožně vtíravá. Nebo jak jsem vám říkal o té fotce s tým klukem , tak přesto , že při onanii na tou fotkou , kde je ten kluk co se mi líbí , ale vůbec nedostanu erekci. Tak přesto se na tu fotku pořád musím dívat . Strašně toužíme po prvním sexu s holkou alebojím se , že se mi nestopoří penis. Jen doufám že nejsem gay. Prosím vás poraďte ještě dnes děkuju mnohokrát

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tak, jak předpokládáte v dotazu, ani já Vám nejsem schopna potvrdit jaké jste orientace. Nicméně za stěžejní považuji, že se touto otázkou trápíte a doporučila bych Vám tudíž docházení na odkrývající typ psychoterapie ( dynamická, psychoanalýza...), která Vám umožní větší sebepoznání a případně sebepřijetí.

MUDr. Ivana Palčíková
MUDr. Ivana Palčíková

Specializace: Psychiatrie
Pracoviště: Psychiatrická ambulance Brno - Modřice

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x