Můžu být nakažen přes felaci?

Jsem panic a dokonce jsem se ještě ani nelíbal. Ale jednou jsem si ho nechal vykouřit od nějaké prostitutky z ulice. Vím moje chyba. Já nevěděl, že je to prostitutka a normálně jsem se s tou holkou bavil a ona mi to sama navrhla. Rozmýšlel jsem se dlouho, ale nakonec jsem svolil. Byl jsem opilý. Moc se mi nepostavil a neudělal se, takže z toho vlastně skoro nic nebylo. Ale co když mě nakazila i přes tu felaci? Mám z toho strach. Stalo se to na počátku prosince 2014, takže asi před více než měsícem a půl. Hledal jsem si příznaky nejpravděpodobnějších nemocí a žádné jsem na sobě nepozoroval. Nebyl jsem od té doby jakkoli nemocný ani rýmu, kašel nebo slabou teplotu. Vím, že je to hrozně nepravděpodobné zvlášť když jsem neměl vaginální sex a jsem panic, ale co kdyby? Je mi 21 let. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Pokud jste neměl žádné jednoznačné projevy na kůži ani výtok, domnívám se, že se nemusíte přenosu pohlavních chorob obávat. Jedině bych doporučovala HIV test, protože toto onemocnění se projevit nijak nemusí.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: