Mužu být nakaženej aids?

Dobrý den mužu být nakaženej aids?? Přibližně před 4 mesícema jsem měl nechráněnej sex a pár dní na to mi začelo bolet u jater bolelo mi tam tak tejden a tedka pu skoro 4 mesících mi ta začelo bolet zase. Mámě jsem to říkal a ono že to je jen namoženy atd. Furt se toho bojím Zádné další příznaky jsem neměl

Odpověď odborníka:

Nemyslím si, že by šlo o projev HIV infekce, ale rozhodně bych doporučovala vyšetření lékařem k vyloučení jiných chorob - jater, žlučníku apod.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x