Muzu byt tehotna?

Dobry den. Chtela bych se zeptat. Od patku 23.1.2015 jsem po 5 letech prestala brat antikoncepci zn. Lunafem. V utery 27.1.2015 jsme meli s pritelem nechraneni sex a podle kalendare jsem mela zrovna ovulaci. Muzu byt tehotna nebo prasky porad pusobi? Dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, moc bych se na těhotenství neupínala, spíše ne, ale příroda je mocná čarodějka:) dejte všemu čas a hlavně nepočítejte,kdy máte ovulaci. Akorát to stresuje a těhotenství přijde, když všemu necháte volný průběh.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Pásový opar
Články: Pásový opar
Pásový opar je onemocnění...
Nepodceňujte pokousání, může vám jít o život!
Články: Nepodceňujte pokousání, může vám jít o život!
Ne všichni si dostatečně...
Horečka k alergii nepatří!
Články: Horečka k alergii nepatří!
Mnoho projevů alergie je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Na průjmy a nevolnost platí i homeopatika
Články: Na průjmy a nevolnost platí i homeopatika
Zkažený žaludek, nevolnost...
Jak se diagnostikuje benigmi hyperplasie prostaty?
Články: Jak se diagnostikuje benigmi hyperplasie prostaty?
Kromě lékařského vyšetření...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: