Muzu byt těhotná?

Dobry den. Vždycky mívám MS cca posledni týden v měsíci, když mi skončila, po cca. 4 dnech, což je 1.5. Jsem mela styk a pak 7.5. Dne 10.5. Jsem dostala MS znovu. Je možné ze bych mohla byla těhotná.? A kdy je nejlepsi si udělat test? HA neberu skoro rok

Odpověď odborníka:

Dobrý den, je to málo pravděpodobné. těhotenský test vám odpoví vždy a dá se udělat kdykoli, spolehlivost je vysoká, reaguje už 10 den gravidity, tedy klidně i u zpoždění 1-2 dny

MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA
MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Medic Centre s.r.o.,
Gynekologicko porodnická klinika 1. LF UK a Nemocnice Na Bulovce

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: