Můžu být těhotná?

Dobrý den, mám dotaz ohledně těhotenství. Zda za níže uvedených podmínek můžu otěhotnět. Užívám hormonální antikoncepci. Cyklus jsem o týden prodloužila, což znamená, že za normálních okolností jsem měla menstruovat 8.7. a plodné dny mi vycházely od 15.- 21.7. Tím že jsem si menstruaci o pár dní prodloužila, začala mi 14.-18.7. Pohlavních styk jsme s přítelem měli 19. a 20.7., nechráněný. Kdybych si cyklus o týden neposouvala tak v dny sexu, jsem měla nejplodnější dny. A jestli jsem mohla otěhotnět. Na test je příliš brzy a já bych jen chtěla vědět, jestli je nějaký % těhotenství. 3 dny na to jsem měla potíže s močením, ale jen večer. Neustále jsem měla nutkání na malou, ale moči bylo málo. K tomu přibyly i nevolnosti (pocit zvracení a motání hlavy). Děkuji za dotaz

Odpověď odborníka:

Pokud jste si cyklus prodloužila musíte počítat od prvního dne menses kdy skutečně byla a tak i plodné dny jsou o těch pár dní posunuty,gravidita tedy není příliš pravděpodobná,ale ani vyloučena. Pokud by se menses nedostavily udělejte si gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: