Můžu být těhotná?

Dobrý den :) chci se zeptat. Začala jsem brát svoji první antikoncepci a s přítelem máme pohlavní styk a vždy se vystříká ve mě.Nedávno jsem se bavila s kamarádkou,že její sestra tsky měla antinu a že i přes ni otěhotněla,když se v ní přítel udělal.A já jsem občas na to myslela a myslím.A ted když jsme s přítelem měli sex,tak po sexu jsem měla hrozný pocit na zvracení a po jídle taky.Můžu být těhotná?Nebo je to jenom kvuli tomu,že jsem spala 5-6 hodin? Děkuji,hezký den

Odpověď odborníka:

Při pravidelném užívání antikoncepce je gravidita nepravděpodobná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x