Můžu být těhotná ?

Dobrý Den, chci se zeptat....s přítelem jsme měli nechráněný pohl.styk, ale přítel se do mě neudělal, dal si pozor. Pro jistotu jsem si zašla koupit Postinor a užila do 60h od styku. Po 14 dnech od té doby jsem dostala menstruaci bylo to na začátku měsíce, ale pravidelně ji mám ke konci měsíce ( asi mi ten Postinor rozhodil cyklus ), ale i tak se nám ulevilo....jenže tento měsíc jsem na začátku měsíce menstruaci nedostala (byla jsem v tomto měsíci víkend nemocná, pobolívalo mě břicho a nějaká viroza na mě dolehla, ale dala jsem si prášek na noc a druhý den bylo vše v pohodě) mám vyčkat, zda se cyklus nevrátil do normálu a dostanu to na konci měsíce ? nebo mohu být těhotná ? :(( Předem Děkui za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, účinnost Postinoru je garantována při požití do 48 hodin po styku. Postinor dokáže odsunout menstruaci. Pro jistotu si udělejte těhotenský test, bude-li negativní a ani další menses nepřijdou, požádejte gynekologa o prohlídku

MUDr. Petr Lidák
MUDr. Petr Lidák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Panochova nemonice Turnov

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: