Muzu byt tehotna?

dobry den chtela bych se zeptat.Brala sem 3 roky antikoncepci ale diky nepravidelnemu krveceni pri ni mi lekar doporucil mesic antikoncepci vynechat...a tak jsem ji mesic vynechala... s pritelem sem pri pohlavnim styku ochranu nepouzivaly ale daval si pozor vzdy slo vsechno sperma mimo me...jenze ted se mi menstruace nedostavila, po ranu mi neni dobre, a citim zvlastni pachy...MUzu byt tehotna i presto ze sem jen mesic po trech letech vynechala antikoncepci a pritelovo sperma slo vsechno ven?predem dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den Lucie! Přerušovaná soulož patří mezi nejméně spolehlivé metody antikoncepce. Těhotná být skutečně můžete, kupte si v lékárně těhotenský test. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: