Můžu být těhotná?

Dobrý den, 21.května,jsme měli s přítelem jen orální sex,ale mám strach,ze se to preneslo na rukach nebo tak. Od 28.5. jsem brala antibiotika na boreliozu clacid 500. Menstruace se dostavila jako obyvkle,byla i stejně silná (bolestivá jako vždy) 6.6.,trvala sest dnů a silná jako vždy. v podnělí 13.6 jsem si udělala tehotenský test(GS Mamatest 10),dnes ráno (15.6) znovu,a také negativní,myslíte,že bych i přesto mohla být těhotná?

Odpověď odborníka:

Dobrý den Marcelo! Proběhlá menstruace a dva negativní těhotenské testy u vás těhotenství v podstatě vylučují. Hezký den.

MUDr. Petra Řeháčková
MUDr. Petra Řeháčková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: