Můžu být těhotná?

Dobrý den, mám antikoncepci chloe...v pondělí jsme začla brát bílé prášky z platíčka ty neaktivní a ještě jsem to nedostala...v neděli si beru poslední tak se chci zeptat když se menstruace do té doby nedostavi jeslti si mám vzít v pondělí prášek který už je aktivní...bojím se že bych mohla být těhotná, protože jsem měla s přítelem nechráněný sex a dvákrát do mě ejakulovat...děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud jste tabletky užívala správně a bez zapomínání, jste před otěhotněním chráněná. Další aktivní tabletky začněte užívat dle plánu, tj. v pondělí. V případě, že se menstruace nedostaví, těhotenství vyloučíte těhotenským testem, který lze zakoupit v lékárně.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x