Můžu být těhotna??

Dobrý Den,beru pravidelně antikoncepci ani jednou jsem prášek nevynechala..ale měla jsem pohlavní ztyk v týdnu kdy se prášky vynechávají a přichází menstruace ale k pohlavnímu ztyku došlo ještě než menstruace začala což znamená myslím 1 Den..ťed asi po půli měsíci když si zmáčknu prsa teče mi z nich takový průhledný maz nebo něco..prosíím poradte mi jsem těhotná? Předem děkuji za odpověd :-)

Odpověď odborníka:

dobrý den, v 7 denní pauze jste chráněná prášky, nebojte se, že by došlo k těhotenství.co se týče sekrece z prsu, bylo by dobré navštívit gynekologa, aby Vás vyšetřil.z prsu by nic téci nemělo.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: