Můžu být těhotná?

Dobrý den, beru HA Lindynette již 2 roky. Vždy beru 2 plata dohromady, pauza a zase 2 plata. Minulý týden jsem ale po ránu zaznamenala menší nevolnost- je sice pravda, že jsem den předtím nejedla a mžná to bylo z hladu. O dva dny později mi bylo na zvracení a zároveň jsem byla nachlazená. Občas mne pobolívá břicho, ale to se mi stává po celou dobu užívání. Pohlavní styk jsme v poslední době měli jen párkrát kvůli zdravotního stavu přítele. Ale dnes jsem zaznamenala menší špinění a mám také zánět dásní. Prášky jsem brala pravidelně, pilulku jsem zapoměla pouze včera, ale vzala jsem ji do 12 hodin. Může jít o těhotenství? Nebo jak ho rozpoznat? Pauzu dělám za 3 dny. Děkuji

Odpověď odborníka:

dobrý den, nemyslim si,že by šlo o graviditu.pozant těhotenství můžete z moči těhotenským testem.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: