Můžu být těhotná?

Dobrý den pane doktore, omlouvámse, že opět píšu, ale potřebuji se Vás na něco nutně zeptat. Po půlroce jsem začala brát ant.(půlroku jsem byla bez ant) čtvrtý den menstruace jsem užila první tabletku Femodenu, po užití 4tabletky jsem měla s mužem nechráněný pohl. styk. Můžu být těhotná? Mám PCO vaječníky a zrovna jsme dnes s mužem začali brát antibikotikum Doxyhexal. Jestli můžu být těhotná, kdy si mám udělat těhotenský test, abych byla v klidu, že zatím těhotná nejsem kvůli zdravotním problémům, které mám, nebo mám počkat až doberu první platíčko? Děkuji Vám moc za Vaši laskavost a ochotu, že jste mi věnoval čas a odpověděl. Přeji pěkný den.

Odpověď odborníka:

Měla jste začít brát Femoden jak je v návodu první den menses,gravidita se na 100 procent vyloučit nedá do konce cyklu používejte ještě kondom a nedostaví li se menses v 7 denní pauze po dobrání platíčka udělejte si těhotenský test příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: