Můžu být těhotná ?

Dobrý den . V lednu jsem vysadila antikoncepci ,po dobrání poslední tabletky mi menstruace přišla 3 den ,,,Teď jsem 36DC a Menstruace nikde . A těhotenský test negativní ... Vždycky mi MS chodila kolem 28-30dne . Můžu být těhotná ? Nebo je to jen nějaká porucha ? Kdy mám jít k Dr ? Děkuji Moc .

Odpověď odborníka:

dobrý den,menstruace chodila pravidelně při antikoncepci. můžete mít prodloužený cyklus po vysazení.samo se to srovná.pokud je možnost, že byste mohla otěhotnět, udělejte si test.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: