Muzu byt tehotna

dobry den chtela jsem se zeptat delala jsem si trikrat tehotensky test a vsechny mi vysli stejne druha carka tam je ale hodne spatne videt a menstruaci mam dostat az 13.3 muzu byt tehotna dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Ano, pokud 3 testy vyšly pozitivně, těhotenství je pravděpodobné. Pozitivní je test i se slabou druhou čárkou.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x