Můžu být těhotná?

Dobrý den, paní doktorko. Již 7 let užívám HA Mercilon a nikdy jsem neměla žádný problém. Minulou neděli (17.6.) jsem měla pohlavní styk (přítel ejakuloval mimo). Od středy (20.6.) mě občas pobolívá podbřišek a dnes se navíc cítím hodně unavená. K žádné chybě během užívání HA nedošlo ani neberu jiné léky. Můžu být těhotná nebo se stresuji zbytečně? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, spíše se stresujete zbytečně, bolesti břicha nejsou 3.den po styku. Spíše hledejte příčinu v močových cestách, obtíže trávicího ústrojí apod.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: