Můžu být těhotná?

Dobrý den, je mi 18 let a už tři roky užívám HA Pramino. V neděli jsem si vzala poslední prášek a dnes je pátek a já stále nemám menstruaci. Můžu být těhotná? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Gravidita je při pravidelném užívání nepravděpodobná,chcete li mít jistotu udělejte si těhotenský test bude li negativní,pokračujte normálně v užívání. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: