Mužu byt těhotna

Dobrý den asi před třemi tydny jsme meli s přitelem nechráněný pohlavní styk. Mohla bych být těhotna? menstruace se mi nedostavila a mám velké výkyvy nalad a citim se nafoukla hodne ale dělala jsem si těhotenský test ale byl negativní. Jaka je pravděpodobnost že mužu byt těhotna Děkuji Tereza

Odpověď odborníka:

Dobrý den, těhotenství nelze zcela vyloučit, zopakujte těhotenský test ještě s týdenním odstupem pokud se stále nedostaví menstruace.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: