Muzu byt tehotna?

Dobry den, chtela bych se zeptat, jestli je mozne otehotnet po nechranene soulozi, kdyz uzivam HA Adele jiz 20 dnem a prvni sex probehl v 8. den uzivani? Sex byl nechraneny a vyvrcholeni probehlo mimo vaginu. Adele uzivam pravidelne, nevynechala jsem ani jednu tabletku, nezvracela jsem a ani nemela prujem. Dekuji predem za kladne vyrizeni.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, těhotná být nemůžete,pokud užíváte antikoncepci pravidelně.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: